Laat je tijdens de feestdagen verwennen door ons kerstbuffet Luxe & Lekker: een verfijnde selectie van elegante voorgerechten, waaronder rundercarpaccio, pastasalade zalm met limoenmayonaise en knolselderij met truffel. Geniet van verfijnde hoofdgerechten zoals ossenhaas in rodewijnsaus, gegaarde zalm met beurre blanc en kiprollade in mosterdsaus.
- Rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaas en een pittenmix.
- Huisgemaakte pastasalade met zacht gegaarde zalmfilet, courgette en limoenmayonaise.
- Carpaccio van knolselderij met truffelmayonaise, krokante crumble en lichtgerookte amandel.
- Plateau met diverse seizoensgebonden rauwkost.
- Malse ossenhaas in een krachtige rode wijnsaus met fijne sjalotjes.
- Gegaarde zalmfilet in een klassieke beurre blanc saus met kappertjes, citroen en gegrilde gamba’s als luxe topping.
- Ambachtelijke rollade van kip geserveerd met een romige, milde mosterdsaus.
- Aardappelgratin met room en Gruyère.
- Fluweelzachte puree van aardappel en knolselderij.
- Gestoomde groentenmix met romanesco.
Aangevuld met:
- Stokbrood gekruid
- Focaccia met olijfolie en kruiden
- Kruidenboter
- Dipper van het huis