Geniet deze feestdagen van ons kerstbuffet Klassiek & Karakter: een verfijnde mix van traditionele gerechten en rijke smaken. Van rundercarpaccio en huisgemaakte rundvleessalade tot malse stoofschotels, romige gratins en een mix van groenten. Aangevuld met vers brood, kruidenboter en onze eigen dipper. Een buffet vol warmte en feestelijkheid.
- Rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaas en een pittenmix.
- Huisgemaakte rundvleessalade feestelijk opgemaakt.
- Plateau met diverse seizoensgebonden rauwkost.
- Malse kippedijen in een romige saus van bospaddestoelen met een vleugje cognac.
- Ambachtelijk bereide stoofschotel van rundvlees in krachtige jus.
- Lichtgekruide varkensmedaillons geserveerd in en rijke portsaus met rozemarijn.
- Aardappelgratin met room en Gruyère.
- Gestoomde groentenmix met romanesco.
- Roseval aardappels met rozemarijn en thijm.
Aangevuld met:
- Stokbrood gekruid
- Focaccia met olijfolie en kruiden
- Kruidenboter
- Dipper van het huis