Vier de feestdagen met ons kerstbuffet Twist & Traditie: een elegante samensmelting van klassieke gerechten en verrassende accenten. Van verfijnde carpaccio en romige pastasalade tot ossenhaas in rodewijnsaus, ragout met pastei en rijke bijgerechten. Aangevuld met vers brood, kruidenboter en onze huisdipper. Een buffet dat traditie nét dat beetje extra geeft.
- Rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaas en een pittenmix.
- Romige pastasalade met gerookte kip, groene aspergetips, bleekselderij en een zachte kerriemayonaise.
- Carpaccio van knolselderij met truffelmayonaise, krokante crumble en lichtgerookte amandel.
- Malse ossenhaas in een krachtige rode wijnsaus met fijne sjalotjes
- Heerlijke klassieke ragout van kip geserveerd met krokante pastei
- Malse varkensfilet medaillons in een romige saus van bospaddestoelen en een vleugje cognac
- Aardappelgratin met room en Gruyère.
- Fluweelzachte puree van aardappel en knolselderij
- Gestoomde groentenmix met romanesco
Aangevuld met:
- Stokbrood gekruid
- Focaccia met olijfolie en kruiden
- Kruidenboter
- Dipper van het huis