Duik in het najaar met onze Herfstproeverij! Begin met verfijnde voorgerechten zoals runderpastrami en een herfstsalade met vijgen en noten. Daarna verrassen we je met varkensfilet medaillons in bospaddestoelen cognac-saus en gehaktballetjes in bierjus. De romige aardappelgratin en haricots verts met spek maken het herfstfestijn helemaal compleet.
De herfstproeverij bestaat uit:
- Runderpastrami met knapperige krulsla, augurkjes, radijs en mosterd-dilledressing
- Herfstsalade met witlofblad, vijgen, gebrande noten en balsamicodressing
- Romige pastasalade met gerookte kip, groene aspergetips, bleekselderij en een zachte kerriemayonaise
- Varkensfilet medaillons in bospaddestoelen cognac-saus
- Gehaktballetjes in een donkere bierjus
- Zacht gegaarde kippendijen met spinazie en knoflookchampignons
- Aardappelgratin met room en Gruyère
- Haricots verts met kastanjechampignons en spek
Aangevuld met:
- Stokbrood gekruid
- Rustiek plukbrood
- Kruidenboter
- Truffelmayonaise
- Olijven tappenade